Selecteer een pagina

Wie is Steamclean

Carwash & car detailing

Hoe kunnen wij u de meest milieuvriendelijke diensten leveren met een perfect eindresultaat? Dat is waar wij ons elke dag weer verder in ontwikkelen.

Steamclean heeft een extra service toegevoegd aan zijn lange lijst, vanaf nu kunt u ook uw auto laten ophalen en brengen met exclusief autotransport op de gewenste locatie. ! Maak nu uw afspraak !   ( Prijs inbegrepen carwash pakket)

Wie is Steamclean?

Steamclean

SteamClean is een onderneming die in 2018 is opgericht met als doel het reinigen met stoom op grote schaal in te voeren in Nederland. Om dit te bereiken ontwikkelen we in samenwerking met onze partners innovatieve en duurzame concepten voor brede toepassing van stoomreiniging.

Daarnaast bieden wij via onze aangesloten franchisebedrijven zelf ook een breed scala van schoonmaakdiensten op basis van stoomreiniging aan.
Bovendien zijn we importeur van de allerbeste apparaten voor stoomreiniging. Tevens adviseren en begeleiden we bedrijven of organisaties die willen omschakelen naar het milieuvriendelijke en duurzame manier van stoomreiniging.

SteamClean BV


Missie, visie, doelstellingen

Stip aan de horizon

Onze gezamenlijke stip aan de horizon is een schoonmaakvoorziening die duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar is en opbrengsten genereert voor de leefomgeving, de gemeenschap en de economie, lokaal en regionaal. 

Wij geloven dat een actieve rol van bedrijven de energietransitie enorm kan versnellen, en tegelijk kan bijdragen aan een duurzame gebouwde omgeving, en een circulaire economie.

Doel


Het doel van SteamClean BV is het bijdragen aan de transitie naar duurzaamheid in de car detailingsbranche van  Nederland, die decentraal wordt opgewekt door profit organisaties en coöperaties (non-profit). Hiervoor richten we ons op twee kerntaken: ondersteuning en belangenbehartiging. Belangenbehartiging betekent dat we in de politiek en media onze achterban vertegenwoordigen en ons inzetten voor beleid dat lokale duurzame schoonmaak faciliteert. Ondersteuning is het bieden van diensten aan profit en non-profit coöperaties, waardoor zij hun doelen beter kunnen bereiken. Om deze twee kerntaken goed te kunnen bereiken, moeten we slim samenwerken met partnerorganisaties, maar daarbij wel goed onze eigen identiteit bewaken.


Missie

SteamClean BV faciliteert de deelname van profit en non-profit organisaties en burgerverenigingen in de ontwikkeling en instandhouding van een duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar schoonmaaksysteem.

Voor meer informatie : 010 – 846 88 72 


Visie

In de schoonmaaktransitie van fossiel naar energie uit hernieuwbare bronnen hebben bedrijven een actieve rol en (mede-) zeggenschap in het ontwerp, realisatie en exploitatie van het schoonmaaksysteem en een flexibele schoonmaakmarkt.

Die actieve rol van bedrijven is georganiseerd in duurzame initiatieven, op verschillende schaalniveau’s: van buurt tot landelijk.

We zijn trots op wat wij doen!

Locatie

 Henricuskade 31, 2497 NB Den Haag

Email

info@steamcleanbv.nl

Openingstijden

Ma t/m vrij 09:00 – 19:00
Za - Zon  10:00 – 14:00

Wilt u dat wij contact opnemen?

Vul uw gegevens hier in en wij zullen uw bericht binnen 2 dagen beantwoorden.