Steenslagfolie / Autowrap

Steenslagfolie / Autowrap aanbrengen

Incl. montage en materiaal met een garantie van 5 jaar. Meer informatie over auto wrappen kosten & prijzen, mail ons een foto van jou auto en ontvang een prijsopgave op maat. Lees hier meer informatie over steenslagfolie en autowrap.

 

 

CARSTYLING SPECIALIST 

Professionals in car styling

Stel je voor: Dat je je auto kan wrappen in een unieke kleur in een glans, mat, zijdeglans, carbon fibre, brushed metal of full colour folie. Evenals camouflage en dierenprints zijn mogelijk.

Bovendien bieden wij ook een volledige waaier van premium wrapfolie van wereldwijd vertrouwde vinyl denk bijvoorbeeld aan 3M, Avery Dennison, Oracal en veel meer. Met een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen, waaronder texturen als: mat, satijn en chroomfolie, zodat er werkelijk voor elk wat wilds te vinden is.

Ontwerpen op maat is voor ons namelijk een specialiteit en denken we altijd graag met je mee. Daarom richten wij ons zowel op particulieren als op bedrijven, en onze klanten kunnen een geheel uniek en heel opvallend hun eigen wrap ontwerp maken. Zodat hun persoonlijke of bedrijfsauto een volledig nieuwe look geeft. De ontwerpen kunnen met een full-body wrap, een gedeeltelijke wrap (zoals striping), of met behulp van een custom design tot stand worden gebracht.

En neem daarom kortom hier een kijkje hoeveel een auto wrappen immers kan kosten.

 

Full Carwrap Coupé

Vanaf €1499,-

auto wrappen kosten

Full Carwrap Sedan

Vanaf €1499,-

auto wrappen kosten

Full Carwrap SUV

Vanaf €1995,-

auto wrappen kosten

Full Carwrap Premium

Vanaf €1995,-

LOSSE AUTO ONDERDELEN WRAPPEN

Ook is het mogelijk om losse delen van je auto te wrappen. Denk aan bijvoorbeeld een enkel het dak, motorkap of zijspiegels.
Natuurlijk kunnen we ook andere delen wrappen. Hier heb je een indicatie wat de kosten zijn voor het wrappen van losse delen.

 

Dak wrappen Vanaf €229,-
Motorkap wrappen Vanaf €199,-
Zijspiegels wrappen Vanaf €129,-
Z
Voorbumper
Z
Zijschermen
Z
Achterbumper (bovenkant)
Z
Motorkap
Z
Zijspiegels
Z
Koplampen
Z
Instapdorpels

CARPROTECTION SPECIALIST 

Paint Protection Film (PPF) ofwel lakbeschermingsfolie is namelijk een hoogwaardige thermoplastische urethaan folie. Om die reden is Deze laag namelijk ook extreem goed bestand tegen vogelpoep, zuren, zouten, oxidatie, uv-straling, steenslag werend en meer. Daarentegen om die reden zal uw lak zal niet verkleuren of beschadigen. Bovendien is deze lakbeschermingsfolie zelfhelend bij lichte krassen, denk hierbij aan de ‘swirls’ van de wasstraat.

Een bijkomend groot voordeel van Paint Protection Film (PPF) is namelijk dat het materiaal glashelder is en een diepe glans op uw lak creëert. Maar wanneer gewenst kunt u ook kiezen voor een matte folie, wat zorgt voor een zijden glans op uw auto.

Kortom deze folie garandeert echter zelf-herstelling, vlekbestendigheid en bovendien een superieure optische helderheid.

Bovendien voorzien wij uw auto in onze daarvoor bestemde PPF ruimte, welke al met al is afgesloten voor stof en overige invloeden van buitenaf. Kortom u bent van harte welkom om deze ruimte te bekijken en voor advies op maat.

auto wrappen kosten

Instap en Dorpels

Bij Instap en Dorpels worden de instap en dorpels volledig beschermd.  Het is gebruikelijk om als extra optie de helft van de motorkap te coaten, alsmede de spiegelkappen.

Vanaf €250,-

auto wrappen kosten

Front Protection

Bij het Front Protection pakket worden de volgende onderdelen van de auto beschermd: motorkap, voorschermen, voorbumper en zijspiegels. Indicatieprijs: vanaf € 1199,-

Vanaf €1199,-

auto wrappen kosten

Full Protection

Bij het Full Protection pakket worden alle onderdelen van de gehele auto beschermd met de lakbeschermingsfolie. Ga zorgeloos de weg op met Full-Protection steenslagfolie.

Vanaf €2999,-

LOSSE AUTO ONDERDELEN WRAPPEN (PPF)

Ook is het mogelijk om losse delen van je auto te wrappen. Denk aan bijvoorbeeld een enkel het dak, motorkap of zijspiegels.
Natuurlijk kunnen we ook andere delen wrappen. Hier heb je een indicatie wat de kosten zijn voor het wrappen van losse delen.

 

Dak wrappen Vanaf €299,-
Motorkap wrappen Vanaf €499,-
Zijspiegels wrappen Vanaf €129,-
Z
Voorbumper
Z
Zijschermen
Z
Achterbumper (bovenkant)
Z
Motorkap
Z
Zijspiegels
Z
Koplampen
Z
Instapdorpels

Social projects

Steamclean auto-detailing

Autopoetsen

$
Poetsen Bronze
$
Poetsen Silver
$
Poetsen Gold
I
Steamclean auto-detailing

Auto detailing

$
Detailing Platinum
$
Detailing Exclusive
$
Detailing Ultimate
I
icon folie

Blinderen & Tinten

Wij zijn gespecialiseerd in het blinderen/tinten van personenauto's, bedrijfswagens.

Militaire technologie op uw auto

In de auto-industrie wordt Kevlar gebruikt om een ​​speciale coating te produceren, die wanneer aangebracht op een auto, bescherming garandeert tegen schade aan de originele lak, zoals krassen en slijtage. De coating is extreem duurzaam en slijtvast, waardoor deze op een hoog niveau bescherming biedt, zelfs tot enkele jaren na het aanbrengen. Het kan indien nodig plaatselijk worden bijgevuld zonder dat het hele voertuig of geselecteerde elementen opnieuw moeten worden bedekt met een beschermende laag, zoals het geval is bij keramische coatings en paint protection film.

auto wrappen kosten

Ontwikkeling van duurzame concepten

Milieuvriendelijk

Door gebruik te maken van onze ecologisch verantwoorde diensten draagt u een steentje bij aan een beter milieu door gebruik van bio-afbreekbare en PH-neutrale middelen

Waterbesparend

Gemiddeld verbruikt een traditionele wasstraat 330 liter water om één auto te wassen. Wij besparen gemiddeld 80% water.

Desinfecterend & Steriliserend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig reinigingsresultaat.

Glazend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig glanseffect op het te reiningen oppervlak.

Contactformulier

Steamclean auto-detailing Den Haag

Steamclean

Henricuskade 31
2497 NB Den Haag

Telefoonnummer

E-mailadres

KvK nummer

KVK 78321336
Open chat