Steenslagfolie/Autowrap

Steenslagfolie / Autowrap aanbrengen

Incl. montage en materiaal met een garantie van 5 jaar. Meer informatie over auto wrappen kosten & prijzen, mail ons een foto van jou auto en ontvang een prijsopgave op maat. Lees hier meer informatie over steenslagfolie en autowrap.

CAR STYLING SPECIALIST 

Professionals in car styling

 

Wrap je auto in een unieke kleur in een glans, mat, zijdeglans, carbon fibre, brushed metal of full colour folie. Evenals camouflage en dierenprints zijn mogelijk.

Bovendien bieden wij ook een volledige waaier van premium wrapfolie van wereldwijd vertrouwde vinyl denk aan 3M, Avery Dennison, Oracal en veel meer. Met een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen, waaronder texturen als: mat, satijn en chroomfolie, zodat er werkelijk voor elk wat wilds te vinden is.

Ontwerpen op maat is voor ons namelijk een specialiteit en denken altijd graag met je mee. Daarom richten wij ons zowel op particulieren als op bedrijven, en onze klanten kunnen een geheel uniek en heel opvallend hun eigen wrap ontwerp maken. Zodat hun persoonlijke of bedrijfsauto een volledig nieuwe look geeft. De ontwerpen kunnen met een full-body wrap, een gedeeltelijke wrap (zoals striping), of met behulp van een custom design tot stand worden gebracht.

En neem daarom hier een kijkje hoeveel een auto wrappen kan kosten.

 

Full Carwrap Coupé

Vanaf €1599,-
auto wrappen kosten

Full Carwrap Sedan

Vanaf €1599,-
auto wrappen kosten

Full Carwrap SUV

Vanaf €2000,-
auto wrappen kosten

Full Carwrap

Premium

Vanaf €2700,-
Paint Protection Film (PPF) ofwel lakbeschermingsfolie is een hoogwaardige thermoplastische urethaan folie. Deze laag is extreem goed bestand tegen vogelpoep, zuren, zouten, oxidatie, uv-straling, steenslag werend en meer. Uw lak zal niet verkleuren of beschadigen. Daarnaast is deze lakbeschermingsfolie zelfhelend bij lichte krassen, denk hierbij aan de ‘swirls’ van de wasstraat.

Een bijkomend groot voordeel van Paint Protection Film (PPF) is dat het materiaal glashelder is en een diepe glans op uw lak creëert. Wanneer gewenst kunt u ook kiezen voor een matte folie, wat zorgt voor een zijden glans op uw auto.

Deze folie garandeert zelf-herstelling, vlekbestendigheid en een superieure optische helderheid.

Wij voorzien uw auto enkel in onze daarvoor bestemde PPF ruimte, welke is afgesloten voor stof en overige invloeden van buitenaf. U bent van harte welkom om deze ruimte te bekijken en voor advies op maat.

Z
Voorbumper
Z
Zijschermen
Z
Achterbumper (bovenkant)
Z
Motorkap
Z
Zijspiegels
Z
Koplampen
Z
Instapdorpels

Instap en Dorpels

Vanaf €250,-

Front Protection

Vanaf €1500,-

Full Protection

Vanaf €3700,-

LOSSE AUTO ONDERDELEN WRAPPEN

Ook is het mogelijk om losse delen van je auto te wrappen. Denk hierbij aan enkel het dak, motorkap of zijspiegels.
Natuurlijk kunnen we ook andere delen wrappen. Hier heb je een indicatie wat de kosten zijn voor het wrappen van losse delen.

 

Dak wrappen Vanaf €200,-
Motorkap wrappen Vanaf €150,-
Zijspiegels wrappen Vanaf €120,-
auto wrappen kosten

ULTTRA TRANSPARANT

BESCHERMENDE FOLIE

ZELFHELEND

ZELFREINIGEND

Ontwikkeling van duurzame schoonmaakconcepten

Milieuvriendelijk

Door gebruik te maken van onze ecologisch verantwoorde diensten draagt u een steentje bij aan een beter milieu door gebruik van bio-afbreekbare en PH-neutrale middelen

Waterbesparend

Gemiddeld verbruikt een traditionele wasstraat 330 liter water om één auto te wassen. Wij besparen gemiddeld 80% water.

Desinfecterend & Steriliserend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig reinigingsresultaat.

Glazend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig glanseffect op het te reiningen oppervlak.

Contactformulier

Steamclean auto-detailing Den Haag

Steamclean

Henricuskade 31
2497 NB Den Haag

Telefoonnummer

E-mailadres

KvK nummer

KVK 78321336
Open chat