Steenslag folie

Anti steenslag folie voor een minder kwetsbare auto

Heeft u wel eens gedacht aan anti steenslag folie? Het is erg vervelend om in een spiksplinternieuwe auto te rijden en op de snelweg onderweg naar huis al last te hebben van steenslag. Kleine deukjes en lakbeschadigingen op uw prachtige nieuwe wagen? Wat verschrikkelijk! Met een beschermende laag anti steenslag folie zorgt SC professionele autoverzorging ervoor dat uw lak piekfijn in orde blijft. De anti steenslag folie verandert de originele kleur van uw lak niet, maar zorgt wel dat krassen, deukjes en andere beschadigingen worden voorkomen. Het is mogelijk om alleen de motorkap, zijspatborden en voorbumper te voorzien van een laag anti steenslag folie. Op deze wijze ben u beschermd voor steenslag tijdens het rijden. Maar het is natuurlijk ook een optie om de gehele auto te voorzien van een beschermende laag anti steenslag folie.

Detailing van uw auto

Bij SC professionele autoverzorging zorgen we voor uw auto. U kunt bij ons terecht voor een volledige detailing van uw auto. Wij herstellen dan minutieus de staat van uw autolak. Maar we kunnen ook zorgen voor een glascoating op uw auto, uw auto laten wrappen in Den Haag of uw auto laten polijsten. SC professionele autoverzorging zorgt dat uw auto er weer als nieuw zal uitzien en beschermt uw voertuig tegen krasjes en deukjes. Ook uw interieur wordt door ons verzorgd. Het reinigen, impregneren, shielden en guarden van uw stoffen of lederen bekleding zorgt ervoor dat u het gevoel heeft weer in een nieuwe auto te rijden. Uw auto laten polijsten in Den Haag of uw auto coaten zorgt voor een geheel nieuwe rijervaring.

Steenslagfolie / Paint Protection

Schadeherstel en bescherming

Na een ongeluk of aanrijding helpt SC professionele autoverzorging u weer op weg. Uitdeuken, waterafstotende coating, bescherming tegen nieuwe krassen en deukjes. Wij zorgen ervoor dat u dat vervelende ongeluk snel kunt vergeten, door uw auto goed te verzorgen. Na het uitdeuken en ander schadeherstel geven we de auto een grondige poetsbeurt. Reiniging van de velgen, het interieur en zelfs de motor nemen we voor onze rekening. Met een laag anti steenslag folie of door uw auto te wrappen ziet deze er weer prachtig uit en kan ook weer tegen een stootje. Door problemen met de lak aan te pakken kan uw auto weer jaren mee. Het poetsen en verzorgen van uw auto brengt deze terug in de fabrieksstaat. SC professionele autoverzorging zorgt voor uw auto alsof het onze eigen auto was.

Social projects

Steamclean auto-detailing

Steenslagfolie & Autowrap

Gespecialiseerd in steenslagfolie/autowrap van personenauto's, bedrijfswagens.

I
icon folie

Blinderen & Tinten

Wij zijn gespecialiseerd in het blinderen/tinten van personenauto's, bedrijfswagens.

Militaire technologie op uw auto

In de auto-industrie wordt Kevlar gebruikt om een ​​speciale coating te produceren, die wanneer aangebracht op een auto, bescherming garandeert tegen schade aan de originele lak, zoals krassen en slijtage. De coating is extreem duurzaam en slijtvast, waardoor deze op een hoog niveau bescherming biedt, zelfs tot enkele jaren na het aanbrengen. Het kan indien nodig plaatselijk worden bijgevuld zonder dat het hele voertuig of geselecteerde elementen opnieuw moeten worden bedekt met een beschermende laag, zoals het geval is bij keramische coatings en paint protection film.

Ontwikkeling van duurzame concepten

Milieuvriendelijk

Door gebruik te maken van onze ecologisch verantwoorde diensten draagt u een steentje bij aan een beter milieu door gebruik van bio-afbreekbare en PH-neutrale middelen

Waterbesparend

Gemiddeld verbruikt een traditionele wasstraat 330 liter water om één auto te wassen. Wij besparen gemiddeld 80% water.

Desinfecterend & Steriliserend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig reinigingsresultaat.

Glazend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig glanseffect op het te reiningen oppervlak.

Contactformulier

Steamclean auto-detailing Den Haag

Steamclean

Henricuskade 31
2497 NB Den Haag

Telefoonnummer

E-mailadres

KvK nummer

KVK 78321336
Open chat