Over ons

Steamclean B.V. is een onderneming die in 2018 is opgericht met als doel om het reinigen met stoom op grote schaal in te voeren in Nederland.

Milieuvriendelijke & Duurzaam

Om dit te bereiken ontwikkelt zij in samenwerking met partners innovatieve en duurzame concepten voor brede toepassing van stoomreiniging. Zij adviseert en begeleidt bedrijven of organisaties die willen omschakelen naar een milieuvriendelijke en duurzame manier van stoomreinigen.

De oprichters van Steamclean B.V. wilden betekenisvol ondernemen en zagen vooral kansen in de autobranche, waar een transitie naar duurzaam reinigen een enorm positieve impact heeft op de natuur en het milieu. Namelijk door het gebruik van bio-afbreekbare reinigingsmiddelen en een zeer laag waterverbruik.

De eerste bedrijfsactiviteiten van Steamclean B.V. richtten zich op de CARWASH,AUTO DETAILING,TUNING & CAR WRAPPING waar Steamclean B.V. een substantieel marktaandeel wil verwerven. Door het gebruik van bio-afbreekbare reinigingsmiddelen en laag waterverbruik in vergelijking met de traditionele wasstraat wordt in deze branche zeer substantieel bijgedragen aan het behoud van natuur en milieu.

Ontwikkeling van duurzame concepten

Milieuvriendelijk

Door gebruik te maken van onze ecologisch verantwoorde diensten draagt u een steentje bij aan een beter milieu door gebruik van bio-afbreekbare en PH-neutrale middelen

Waterbesparend

Gemiddeld verbruikt een traditionele wasstraat 330 liter water om één auto te wassen. Wij besparen gemiddeld 80% water.

Desinfecterend & Steriliserend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig reinigingsresultaat.

Glazend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig glanseffect op het te reiningen oppervlak.

Franchise

Expertise

Steamclean B.V. heeft meer dan 5 jaar ervaring in de autobranche. Wij zijn constant op de hoogte van de nieuwste technieken, processen en producten om onze reeds bekwame kennis verder te verbeteren.

Eerlijk & Betrouwbaar

We zijn open en eerlijk over wat we doen. Wij stellen u liever tevreden, ons voortdurende succes hangt af van uw totale tevredenheid en dat ziet u terug in uw auto.

Contactformulier

Steamclean auto-detailing Den Haag

Steamclean

Henricuskade 31
2497 NB Den Haag

Telefoonnummer

E-mailadres

KvK nummer

KVK 78321336
Open chat