Over ons

SC Car Studio is een onderneming die in 2018 is opgericht met als doel: uw autowens in vervulling te laten gaan! Uw onmogelijke dromen zijn onze uitdagingen!

Innovatie en Creativiteit

SC Car Studio probeert elke autowens in vervulling te laten gaan. U kent het wel, je hebt net je droomauto gevonden, maar mist net die finishing touch. Wij begrijpen u hierin en willen u graag helpen. De Founding Partners hebben altijd slechts een doel voor ogen gehad, hoe kunnen wij onszelf verbeteren in onze dienstverlening.

 

 

De Founding Partners wilden altijd betekenisvol ondernemen. En wat geeft meer betekenis en vervulling, dan iemands droom & wens in vervulling te laten gaan. Naar perfectie streven is niet voldoende. Wij wilden een voetprint achterlaten. Als u SC Car Studio hoort, willen wij dat u weet, dat u zeker bent van een meer dan perfect resultaat. Ongeacht hoe onmogelijk de missie van het vervullen van uw wensen ook lijkt.

Founding Partners achtergrondverhaal:

Quarré & van Hemmen zijn vroegtijdig begonnen aan hun reis in het ondernemerschap. Vanaf jonge leeftijd vroegen de partners zich een ding af: wat is ons doel in het leven? Kort gezegd: iets duurzaams creëren waar iedereen van kan profiteren. En wij willen ons beroep maken van het helpen van anderen.

 

Dus nu is waarschijnlijk uw vraag: hoe zijn ze op het idee gekomen om een Car Studio te beginnen?

 van Hemmen reageerde op deze vraag:

We gingen onszelf allereerst oriënteren. Dat deden we onder andere door te praten met vrienden, familie en kennissen. Toevallig had Quarré twee kennissen die al een jaar jong-ondernemer waren. Hij werd uitgenodigd op een bootje om samen met de twee heren te sparren over zijn diverse ondernemingsideeën.

Al snel voelde Quarré zich niet op zijn gemak tijdens de conversatie met de twee heren. Ze lieten zich wat denigrerend uit over al zijn ideeën. Onnozel en spottend, voegde een van de heren ook nog de opmerking toe: ‘Weet je wat perfect bij jou zou passen? Ga in een parkeergarage staan met een emmer en een spons en vraag mensen die hun auto parkeren, of je voor een paar tientjes de auto mag wassen.’ Daar werd hard om gelachen door de twee heren.  

Bespot en geïrriteerd kwam Quarré terug van zijn trip en vertelde mij wat er was gezegd en gebeurd. Ook ik begon toen te lachen.

Nog geïrriteerder, vroeg hij mij: ‘Wat is hier zo grappig aan? We worden niet serieus genomen!’

Ik reageerde als volgt: ‘Omdat ze zojuist ons het idee hebben gegeven waar we zo lang naar zochten. Je moet ze dus dankbaar zijn!’

Nog diezelfde avond verdiepten we ons in de mogelijkheden om onze doelen te verwezenlijken in de autobranche. En we concentreerden ons op een vraag: wat kunnen wij betekenen voor uw auto?

Zo zijn we gegaan van auto’s poetsen naar de complete car customization studio die u vandaag kent.  En we vonden de partner FORTADOR LAMBORGHINI. En de rest is geschiedenis.

Zijn jullie ooit klaar met ontwikkelen?      

Quarré reageerde: ‘Nooit!!! Zelfs na duizenden uren ontwikkelingstijd, kan het altijd nog beter. Mijn persoonlijke mening: als je kwaliteit wilt leveren, dan moet je een perfectionist zijn. Alleen perfectie mag mijn deur uit.’

 

Auteur: E. In ‘t Veld

 

Steamclean auto-detailing

Steenslagfolie & Autowrap

Gespecialiseerd in steenslagfolie/autowrap van personenauto's, bedrijfswagens.

I
icon folie

Blinderen & Tinten

Wij zijn gespecialiseerd in het blinderen/tinten van personenauto's, bedrijfswagens.

Ontwikkeling van duurzame concepten

Milieuvriendelijk

Door gebruik te maken van onze ecologisch verantwoorde diensten draagt u een steentje bij aan een beter milieu door gebruik van bio-afbreekbare en PH-neutrale middelen

Waterbesparend

Gemiddeld verbruikt een traditionele wasstraat 330 liter water om één auto te wassen. Wij besparen gemiddeld 80% water.

Desinfecterend & Steriliserend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig reinigingsresultaat.

Glazend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig glanseffect op het te reiningen oppervlak.

Franchise

Expertise

Steamclean B.V. heeft meer dan 5 jaar ervaring in de autobranche. Wij zijn constant op de hoogte van de nieuwste technieken, processen en producten om onze reeds bekwame kennis verder te verbeteren.

Eerlijk & Betrouwbaar

We zijn open en eerlijk over wat we doen. Wij stellen u liever tevreden, ons voortdurende succes hangt af van uw totale tevredenheid en dat ziet u terug in uw auto.

Contactformulier

Steamclean auto-detailing Den Haag

Steamclean

Henricuskade 31
2497 NB Den Haag

Telefoonnummer

E-mailadres

KvK nummer

KVK 78321336
Open chat