Lak beschermen

De lak beschermen, dat doet u met SteamClean

Uw auto krijgt in zijn leven veel te verduren en de lak is een van de elementen die natuurlijk aan allerlei zaken wordt blootgesteld. De lak beschermen is dus belangrijk, als u wilt dat uw auto er langdurig strak en netjes uitziet. Elke autolak kent natuurlijk enige vorm van bescherming, maar na verloop van tijd neemt dat af door verschillende factoren.

Zo staat de auto in veel gevallen buiten. Tijdens het rijden heeft u te maken met steenslag, vuil en natuurlijk kan er van alles op uw auto belanden. Denk dan aan vogelpoep, bladeren en nog veel meer. Dit blijft op de lak zitten en als daar een lange tijd niets aan gedaan wordt, dan veroorzaakt dat schade en dat is zonde. Dat kunt u natuurlijk voorkomen en dat doet u door de auto lak te beschermen bij SteamClean.

Professionele wax

SteamClean is uw car detailing specialist met een duurzaam en milieuvriendelijk uitgangspunt. Dit wil zeggen dat we uitsluitend materialen en middelen gebruiken die geen, of zo minimaal mogelijk, impact op het milieu hebben. Met deze materialen en middelen kunnen we u uitstekend van dienst zijn op een schone en groene manier. Ook als het gaat om de lak te beschermen!

Hierbij moet u denken aan een grondige aanpak van uw autolak. Dat begint met het reinigen en ontvetten, waarna we uw auto poetsen in Den Haag bij onze vestiging. Dat poetsen doen wij met hoogstaande waxmiddelen en toebehoren, zodat de lak voorzien wordt van een extra laag en die zorgt vervolgens voor de bescherming. Dit is een effectieve en bewezen methode om uw auto lak te beschermen.

Lak beschermen

Diverse diensten

De lak beschermen is een van de belangrijkste onderdelen van car detailing, maar bij SteamClean bieden we meer dan alleen dat. U kunt bij ons terecht voor een complete behandeling van uw auto en daarbij pakken we ook het interieur van uw bolide aan. Want als uw auto er aan de buitenkant spik en span uitziet, dan moet dat ook aan de binnenkant zo zijn, nietwaar? Dus om uw auto te poetsen in Den Haag, of om uw auto te reinigen in Den Haag, bent u bij ons aan het goede adres.

De lak beschermen vormt een van de belangrijkste onderdelen binnen onze pakketten en de behandeling varieert daarbij naargelang uw wensen. Volstaat een snelle behandeling? Dan richten we ons puur op de belangrijkste punten. Wilt u een grondige aanpak van A tot Z waarbij niets overgeslagen wordt? Ook dan hebben we maatwerk voor u paraat.

Wij gaan uw lak beschermen!

Kunnen wij voor u aan de slag? Maak dan direct een afspraak, ook uw lak willen we graag beschermen met de beste middelen. We weten zeker dat u zeer tevreden zult zijn over het eindresultaat! Meer weten over onze werkwijze, middelen of materialen? Of advies inwinnen? Onze specialisten staan voor u klaar om u uitgebreid te woord te staan!

Social projects

Steamclean auto-detailing

Steenslagfolie & Autowrap

Gespecialiseerd in steenslagfolie/autowrap van personenauto's, bedrijfswagens.

I
icon folie

Blinderen & Tinten

Wij zijn gespecialiseerd in het blinderen/tinten van personenauto's, bedrijfswagens.

Militaire technologie op uw auto

In de auto-industrie wordt Kevlar gebruikt om een ​​speciale coating te produceren, die wanneer aangebracht op een auto, bescherming garandeert tegen schade aan de originele lak, zoals krassen en slijtage. De coating is extreem duurzaam en slijtvast, waardoor deze op een hoog niveau bescherming biedt, zelfs tot enkele jaren na het aanbrengen. Het kan indien nodig plaatselijk worden bijgevuld zonder dat het hele voertuig of geselecteerde elementen opnieuw moeten worden bedekt met een beschermende laag, zoals het geval is bij keramische coatings en paint protection film.

Ontwikkeling van duurzame concepten

Milieuvriendelijk

Door gebruik te maken van onze ecologisch verantwoorde diensten draagt u een steentje bij aan een beter milieu door gebruik van bio-afbreekbare en PH-neutrale middelen

Waterbesparend

Gemiddeld verbruikt een traditionele wasstraat 330 liter water om één auto te wassen. Wij besparen gemiddeld 80% water.

Desinfecterend & Steriliserend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig reinigingsresultaat.

Glazend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig glanseffect op het te reiningen oppervlak.

Contactformulier

Steamclean auto-detailing Den Haag

Steamclean

Henricuskade 31
2497 NB Den Haag

Telefoonnummer

E-mailadres

KvK nummer

KVK 78321336
Open chat