Glascoating auto

Glascoating voor uw auto

Om de lak van uw voertuig te beschermen tegen krassen, UV-straling en weersomstandigheden, kan worden gekozen voor een glascoating voor uw auto. Met een glascoating op uw auto wordt de lak optimaal beschermd tegen chemisch vuil, krasjes, pekel en het krachtige effect van de zon. Op het moment dat uw auto de showroom verlaat wordt de lak al blootgesteld aan al deze gevaren. Met ieder krasje neemt de kracht van uw laklaag af en iedere zonnige dag zorgt voor verkleuring. Goed zorgen voor uw auto is essentieel, maar wassen en waxen is niet voldoende om de laklaag sterk en mooi te houden. Met een glascoating bereikt u een veel langere periode van glans en bescherming.

Zelfreinigend en beschermend

Naast bescherming van uw lak en de carrosserie die daar onder zit, zorgt een glascoating op uw auto ook voor een zelfreinigende functie. Omdat glascoating uw auto lak helemaal insluit, kunnen invloeden van buitenaf geen schade meer aanbrengen. Glascoating reflecteert UV-straling en voorkomt verkleuring, laat vuil en chemicaliën van uw voertuig afglijden en houdt de auto langer schoon. Daarnaast is glascoating bestand tegen extreem hoge temperaturen. Op die manier heeft bijvoorbeeld hete remstof geen invloed meer op uw velgen. Omdat glascoating bijzonder slijtvast is, houdt de glascoating op uw auto het tot wel 10 jaar vol.

Autopoetsen Bronze

Gespecialiseerd in professionele autoverzorging

Omdat Steam Clean BV van auto’s houdt, zorgen wij goed voor uw voertuig. Of u nu uw auto wilt wrappen in Den Haag, uw auto wilt laten coaten, op zoek bent naar steenslag folie of uw auto wilt laten polijsten in Den Haag, wij zijn van alle markten thuis. Steam Clean BV zorgt voor schadeherstel en uitdeuken, het wrappen van uw auto in iedere kleur, keramische coating, glascoating, reinigen van uw motor, reinigen en beschermen van het interieur en natuurlijk het poetsen en polijsten van uw lak. Niet alleen zal uw auto eruit zien als hij net van de fabrieksband is gekomen, de auto zal ook nog eens veel beter beschermd zijn dan hij ooit was. UV-straling, weersomstandigheden, boodschappentassen op het dak en steenslag maken geen kans meer met de juiste bescherming. 

Milieuvriendelijk en duurzaam

Wilt u uw auto na de poetsbeurt of coating nog mooier maken? Steam Clean BV zorgt voor getinte of geblindeerde ramen voor die extra uitstraling. Onze behandelingen worden allemaal uitgevoerd met biologisch afbreekbare middelen. Op die manier maken wij niet alleen uw auto mooier, uw lak meer duurzaam en beter beschermd, maar we zorgen ook voor een duurzame planeet. Met uw volledig beschermde auto kunt u weer zonder zorgen rijden, inparkeren en zelfs door de wasstraat heen.

Social projects

Steamclean auto-detailing

Steenslagfolie & Autowrap

Gespecialiseerd in steenslagfolie/autowrap van personenauto's, bedrijfswagens.

I
icon folie

Blinderen & Tinten

Wij zijn gespecialiseerd in het blinderen/tinten van personenauto's, bedrijfswagens.

Militaire technologie op uw auto

In de auto-industrie wordt Kevlar gebruikt om een ​​speciale coating te produceren, die wanneer aangebracht op een auto, bescherming garandeert tegen schade aan de originele lak, zoals krassen en slijtage. De coating is extreem duurzaam en slijtvast, waardoor deze op een hoog niveau bescherming biedt, zelfs tot enkele jaren na het aanbrengen. Het kan indien nodig plaatselijk worden bijgevuld zonder dat het hele voertuig of geselecteerde elementen opnieuw moeten worden bedekt met een beschermende laag, zoals het geval is bij keramische coatings en paint protection film.

Ontwikkeling van duurzame concepten

Milieuvriendelijk

Door gebruik te maken van onze ecologisch verantwoorde diensten draagt u een steentje bij aan een beter milieu door gebruik van bio-afbreekbare en PH-neutrale middelen

Waterbesparend

Gemiddeld verbruikt een traditionele wasstraat 330 liter water om één auto te wassen. Wij besparen gemiddeld 80% water.

Desinfecterend & Steriliserend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig reinigingsresultaat.

Glazend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig glanseffect op het te reiningen oppervlak.

Contactformulier

Steamclean auto-detailing Den Haag

Steamclean

Henricuskade 31
2497 NB Den Haag

Telefoonnummer

E-mailadres

KvK nummer

KVK 78321336
Open chat