Autodetailen Ultimate

Detailen Ultimate

Z

Een Tyre dressing op uw band is een laagje vloeibare siliconen dat de banden er glanzend en als nieuw uit laat zien.

Z

Jet stream is hogedrukreiniging waarbij gebruik wordt gemaakt van stoom waaraan enkele zeer werkzame bio-afbreekbare vloeistoffen zijn toegevoegd die het oppervlak ontvetten en reinigen.

Z

Snow foam is schuim met een zeer sterk reinigende werking die eveneens onder hoge druk wordt aangebracht.

Nadat de wielen zijn gedemonteerd worden deze gereinigd en ook de wielkasten worden gereinigd. Een bio-afbreekbare vloeistof wordt met water gemengd en als stoom met een temperatuur van 260 C in de porien van de lak gemasseerd met een speciale zachte borstel, waardoor de lak wordt gereinigd en gaat glanzen.

Z

Paintcleaner is een speciale vloeistof die de oude lakbescherming verwijderd.

Vervolgens wordt met klei het door weersinvloeden, alle vervuiling zoals teer, hars e.d verwijderd en het beschadigde lakoppervlak eerst gladder gemaakt.

Z

Met de 3-5 staps polijstbehandeling worden de beschadigingen en lichte krassen opgelost en wordt bovendien zelfs een spiegeleffect bereikt.

 

Z

De Nano Kevlar bescherming wordt nu 3-laags vloeibaar en met 300 C onder hoge druk aangebracht op uw auto inclusief de ramen en vervolgens wordt Nano sealant zorgvuldig, handmatig aangebracht en tot slot nog de Kevlar bescherming waardoor uw auto zelfs nog langer beschermd blijft en glanst.

Z

De motor ziet er weer uit als nieuw en ook de kunststofdelen van de motor zien er weer glanzend en als nieuw uit en worden tevens beschermd tegen vuil.

Z

Nadat de wielen zijn gedemonteerd, krijgen deze een Keramische laag waardoor ze hoogglans krijgen en zeer lang fabrieksnieuw beschermd blijven.
De meest zichbare beschadigingen van de velgen worden opgelost.

Z

Na een grondige borstelbehandeling wordt wordt het interieur schoongezogen met de extreem krachtige stofzuiger.

Z

De kleur van het kunststofmateriaal wordt teruggebracht en er wordt een speciale vloeistof op oliebasis aangebracht die het kunststof beschermt tegen verleuring door inwerkend zonlicht en tegen beschadigingen.

Z

Met kracht wordt stoom in de bekleding geperst, waarna het vuil vervolgens even krachtig uit de bekleding wordt gezogen met een diep reinigend effect.

Ontwikkeling van duurzame schoonmaakconcepten

Milieuvriendelijk

Door gebruik te maken van onze ecologisch verantwoorde diensten draagt u een steentje bij aan een beter milieu door gebruik van bio-afbreekbare en PH-neutrale middelen

Waterbesparend

Gemiddeld verbruikt een traditionele wasstraat 330 liter water om één auto te wassen. Wij besparen gemiddeld 80% water.

Desinfecterend & Steriliserend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig reinigingsresultaat.

Glazend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig glanseffect op het te reiningen oppervlak.

Contactformulier

Steamclean auto-detailing Den Haag

Steamclean

Henricuskade 31
2497 NB Den Haag

Telefoonnummer

E-mailadres

KvK nummer

KVK 78321336
Open chat