Autodetailen Ultimate

Detailen Ultimate

Z

Een Tyre dressing op uw band is een laagje vloeibare siliconen dat de banden er glanzend en als nieuw uit laat zien.

Z

Jet stream is een hogedrukreiniging waarbij gebruik wordt gemaakt van stoom. Waaraan enkele zeer werkzame bio-afbreekbare vloeistoffen zijn toegevoegd. Deze zullen het oppervlak ontvetten en reinigen.

Z

Snow foam is schuim met een zeer sterk reinigende werking die eveneens onder hoge druk wordt aangebracht. Nadat de wielen zijn gedemonteerd. Worden deze gereinigd inclusief ook de wielkasten. Een bio-afbreekbare vloeistof wordt met water gemengd. Deze word omgezet in stoom. Deze stoom met een temperatuur van 260 C in de poriën van de lak gemasseerd. Dat word gedaan met een speciale zachte borstel, waardoor de lak wordt gereinigd en gaat glanzen.

Z

Paintcleaner is een speciale vloeistof die de oude lakbescherming verwijderd.

Vervolgens is met klei het door weersinvloeden, alle vervuiling zoals teer, hars e.d verwijderd en het beschadigde lakoppervlak eerst gladder gemaakt.

Z

Met de 3-5 staps polijstbehandeling worden hier de beschadigingen en lichte krassen opgelost en wordt bovendien zelfs een spiegeleffect bereikt.

 

Z

De Nano Kevlar bescherming wordt nu 3-laags vloeibaar en waar met 300 C onder hoge druk aangebracht op uw auto inclusief de ramen. En vervolgens wordt Nano sealant zorgvuldig, handmatig aangebracht. En tot slot nog de Kevlar bescherming. Waardoor uw auto echter zelfs nog langer beschermd blijft en glanst.

Z

De motor ziet er weer uit als nieuw en ook de kunststofdelen van de motor zien er weer glanzend en als nieuw uit en worden immers beschermd tegen vuil.

Z

Nadat de wielen eerst zijn gedemonteerd. Krijgen deze een Keramische laag. Daardoor krijgen ze een hoogglans en blijven ze zeer lang fabrieksnieuw beschermd blijven.
De meest zichtbare beschadigingen van de velgen worden namelijk toch opgelost.

Z

Na een grondige borstelbehandeling. Wordt namelijk het interieur schoon gezogen, met de immers extreem krachtige stofzuiger.

Z

De kleur van het kunststofmateriaal wordt teruggebracht en wordt er een speciale vloeistof op oliebasis aangebracht. Want die zal het kunststof beschermen tegen verkleuring. Doordat bent u beschermd tegen inwerkend zonlicht. Ook verbergt het immers kleine beschadigingen.

Z

 Doordat de kracht van de stoom in de bekleding geperst, is vuil als sneeuw voor de zon. Waarna het vuil vervolgens even krachtig uit de bekleding gezogen. Want hierna is uw bekleding weer fabrieksnieuw.

Ontwikkeling van duurzame schoonmaakconcepten

Milieuvriendelijk

Door gebruik te maken van onze ecologisch verantwoorde diensten draagt u een steentje bij aan een beter milieu door gebruik van bio-afbreekbare en PH-neutrale middelen

Waterbesparend

Gemiddeld verbruikt een traditionele wasstraat 330 liter water om één auto te wassen. Wij besparen gemiddeld 80% water.

Desinfecterend & Steriliserend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig reinigingsresultaat.

Glazend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig glanseffect op het te reiningen oppervlak.

Contactformulier

Steamclean auto-detailing Den Haag

Steamclean

Henricuskade 31
2497 NB Den Haag

Telefoonnummer

E-mailadres

KvK nummer

KVK 78321336
Open chat