Car detailing

Professionele car detailing bij SteamClean

Voor car detailing bent u bij SteamClean aan het juiste adres. Wij richten ons op duurzame en milieuvriendelijke vormen om de auto te reinigen in Den Haag en daaronder valt natuurlijk ook een specialistische car detailing aanpak. Dit wil zeggen dat we het kunststof van de auto behandelen, de ramen lappen, de velgen een grondige behandeling geven en natuurlijk uw lak beschermen met professionele waxmiddelen.

Wij gebruiken uitsluitend middelen die milieuvriendelijk zijn, gezien wij ons richten op een duurzame aanpak. Dit maakt SteamClean een groene onderneming waar u terecht kunt voor diverse behandelingen aan uw auto. Enkel uw auto laten poetsen in Den Haag? Wij gaan aan de slag. Het interieur net zo grondig behandelen als het exterieur? We gaan het regelen. Met al onze pakketten is er voor elke wens een maatoplossing beschikbaar die voor een uitstekend resultaat zorgt.

Snelle of uitgebreide behandeling

Is uw auto toe aan een snelle beurt waarbij we het exterieur goed behandelen met daarbij de ramen en het uitzuigen van uw interieur? Dan is een snelle beurt de beste keuze. Is het juist tijd voor een grondige beurt, waarbij we ook de velgen, de kunststof delen en meer meenemen? Dan is de snelle beurt plus een mooie optie.

Daar stoppen onze diensten van car detailing uiteraard niet, want vervolgens gaan we kijken naar de echt intensieve beurten. Dit bestaat voor een deel uit auto poetsen in Den Haag met een scherp oog om de auto lak te beschermen. Ook behandelen we de velgen, de banden en de ramen, waardoor uw auto er aan de buitenkant weer spik en span uitziet. Voor de reiniging van het exterieur zetten we jet stream in, ontvetten we alles en we zullen het snow-foamen. Tot slot volgt dan een stoommassage voor het beste resultaat.

Uw auto weer als nieuw

Bij deze meer intensieve vorm van car detailing nemen we alles mee. Dit zorgt ervoor dat uw auto weer als nieuw oogt, maar ook zo ruikt. Bij de intensieve behandeling passen we dieptereiniging toe en daarmee verwijderen we vlekken en geuren uit het interieur. Het resultaat is dat u echt een wereld van verschil merkt en meer comfortabel de weg op gaat.

Hierin hebben wij verschillende pakketten, waarbij de grotere pakketten uit nog meer specialistische car detailing diensten bestaan. Het is maar net wat u wenst en bij SteamClean voeren we dat op een duurzame en milieubewuste manier uit, zodat u tevreden bent en dat op de meest groene manier mogelijk!

Maak een afspraak voor car detailing

Is het tijd om uw auto aan een grondige behandeling te onderwerpen? Maak een afspraak bij SteamClean! Meer weten over onze diensten of advies inwinnen over welk pakket het beste op uw auto aansluit? Neem zeker even contact met ons op, wij vertellen u graag meer! Ook kunnen we dan gelijk een afspraak inplannen.

Social projects

Steamclean auto-detailing

Steenslagfolie & Autowrap

Gespecialiseerd in steenslagfolie/autowrap van personenauto's, bedrijfswagens.

I
icon folie

Blinderen & Tinten

Wij zijn gespecialiseerd in het blinderen/tinten van personenauto's, bedrijfswagens.

Militaire technologie op uw auto

In de auto-industrie wordt Kevlar gebruikt om een ​​speciale coating te produceren, die wanneer aangebracht op een auto, bescherming garandeert tegen schade aan de originele lak, zoals krassen en slijtage. De coating is extreem duurzaam en slijtvast, waardoor deze op een hoog niveau bescherming biedt, zelfs tot enkele jaren na het aanbrengen. Het kan indien nodig plaatselijk worden bijgevuld zonder dat het hele voertuig of geselecteerde elementen opnieuw moeten worden bedekt met een beschermende laag, zoals het geval is bij keramische coatings en paint protection film.

Ontwikkeling van duurzame concepten

Milieuvriendelijk

Door gebruik te maken van onze ecologisch verantwoorde diensten draagt u een steentje bij aan een beter milieu door gebruik van bio-afbreekbare en PH-neutrale middelen

Waterbesparend

Gemiddeld verbruikt een traditionele wasstraat 330 liter water om één auto te wassen. Wij besparen gemiddeld 80% water.

Desinfecterend & Steriliserend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig reinigingsresultaat.

Glazend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig glanseffect op het te reiningen oppervlak.

Contactformulier

Steamclean auto-detailing Den Haag

Steamclean

Henricuskade 31
2497 NB Den Haag

Telefoonnummer

E-mailadres

KvK nummer

KVK 78321336