Auto wrappen den haag

Uw auto wrappen in Den Haag

Voor een uitstekende bescherming van uw carrosserie kun u de auto laten wrappen in Den Haag. Wanneer je een nieuwe kleur auto wilt is het niet altijd nodig om de auto in zijn geheel te demonteren en opnieuw te spuiten. U kunt de auto laten wrappen in Den Haag en in een mum van tijd heeft u een prachtige bedrijfsauto in de huiskleuren. Of u laat die oude auto er weer als nieuw uit zien door uw auto te laten wrappen in Den Haag. Zo rijd u rond in een blinkende nieuwe wagen, zonder daadwerkelijk veel geld uit te geven. Bent u tevreden over de kleur van uw auto, maar wilt u toch de lak beschermen tegen steenslag, vogelpoep en weersomstandigheden? Kies dan voor anti steenslag folie! Met een laag anti steenslag folie is uw voertuig namelijk beschermd tegen al die nare lakbeschadigingen.

Sneller dan nieuwe lak

Heeft uw onderneming een nieuwe huisstijl en een nieuw logo? Dan moeten de auto’s in uw wagenpark natuurlijk mee veranderen. Het opnieuw laten spuiten van een auto is kostbaar en kost tijd. Helemaal wanneer u een groot aantal auto’s op de weg heeft. Door een auto te laten wrappen in Den Haag bespaart u niet alleen zeeën van tijd, maar ook veel geld. Ook voor particulieren is wrappen een stuk voordeliger dan het opnieuw laten spuiten van een auto. Wordt de lak van uw voertuig lelijk, met allerlei krasjes en deuken? Bij Steam Clean BV maken wij het in orde. Door uw auto uit te deuken en de auto te wrappen in Den Haag rijdt u straks weer rond in een prachtige wagen. Het zal voelen alsof u een nieuwe auto heeft! We kunnen zelfs zorgen dat uw interieur weer als nieuw voelt, oogt en ruikt. 

Auto wrappen den haag

Steam Clean BV zorgt voor uw auto

Of u de auto wilt laten wrappen in Den Haag of uw voertuig wilt voorzien van een laag anti steenslag folie, bij Steam Clean BV bent u aan het goede adres. Wij zorgen en beschermen voor uw auto. U kunt bij ons uw auto laten coaten, de auto laten polijsten in Den Haag en we zorgen zelfs voor een glascoating voor uw auto. Steam Clean BV beschermt uw lak door middel van coating, wrappen of polijsten. Uw interieur wordt beschermd en gereinigd en wij zorgen voor het detailen van uw hele auto. U kunt ook terecht bij ons voor schadeherstel van uw auto na een aanrijding of ongeluk. Wij zorgen voor uw auto alsof het de onze was.

Social projects

Steamclean auto-detailing

Steenslagfolie & Autowrap

Gespecialiseerd in steenslagfolie/autowrap van personenauto's, bedrijfswagens.

I
icon folie

Blinderen & Tinten

Wij zijn gespecialiseerd in het blinderen/tinten van personenauto's, bedrijfswagens.

Militaire technologie op uw auto

In de auto-industrie wordt Kevlar gebruikt om een ​​speciale coating te produceren, die wanneer aangebracht op een auto, bescherming garandeert tegen schade aan de originele lak, zoals krassen en slijtage. De coating is extreem duurzaam en slijtvast, waardoor deze op een hoog niveau bescherming biedt, zelfs tot enkele jaren na het aanbrengen. Het kan indien nodig plaatselijk worden bijgevuld zonder dat het hele voertuig of geselecteerde elementen opnieuw moeten worden bedekt met een beschermende laag, zoals het geval is bij keramische coatings en paint protection film.

Ontwikkeling van duurzame concepten

Milieuvriendelijk

Door gebruik te maken van onze ecologisch verantwoorde diensten draagt u een steentje bij aan een beter milieu door gebruik van bio-afbreekbare en PH-neutrale middelen

Waterbesparend

Gemiddeld verbruikt een traditionele wasstraat 330 liter water om één auto te wassen. Wij besparen gemiddeld 80% water.

Desinfecterend & Steriliserend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig reinigingsresultaat.

Glazend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig glanseffect op het te reiningen oppervlak.

Contactformulier

Steamclean auto-detailing Den Haag

Steamclean

Henricuskade 31
2497 NB Den Haag

Telefoonnummer

E-mailadres

KvK nummer

KVK 78321336
Open chat