Auto reinigen Den Haag

Auto reinigen in Den Haag

Een schone auto is prettig, daar voelt u zich comfortabel en fijn in. Om de auto te reinigen in Den Haag zijn er diverse middelen beschikbaar. Zo kunt u zelf met een emmer water en een spons aan de slag, u kunt naar de wasstraat en zo zijn er nog legio opties te verzinnen. Maar kijk zeker ook even naar een meer milieuvriendelijke manier van uw auto reinigen in Den Haag. Dat kan bij SteamClean, een duurzame wasservice voor uw auto waar uw auto met stoom gereinigd wordt.

Dit is een duurzame manier die vele malen milieuvriendelijker is dan alle andere manieren van auto reinigen. Onze missie is om uitsluitend te werken met duurzame, betrouwbare en betaalbare schoonmaaksystemen die geen impact op het milieu hebben. Met het oog op de energietransitie geldt ook dat de auto reinigen in Den Haag op een meer duurzame manier moet en kan, daarvoor zetten wij ons in.

Uitgebreide pakketten

SteamClean is uw adres voor de auto te reinigen in Den Haag in de meest complete vorm. Dit wil zeggen dat we de buitenkant onder handen nemen, maar minstens zo belangrijk is de binnenkant van uw auto. Vervelende geuren in de bekleding is niet prettig, net zoals vlekken. Of wat te denken van de autoruiten, de kunststof onderdelen en nog veel meer. Ook dat pakken wij bij SteamClean aan als onderdeel van onze car detailing service.

Wij bieden hierin verschillende pakketten aan. U kunt dus naargelang uw wensen uw auto laten reinigen in Den Haag en vanzelfsprekend gebruiken wij professioneel, duurzaam en milieuvriendelijk materiaal voor al onze diensten. Daarmee gaat auto poetsen in Den Haag bij SteamClean net dat stapje verder en vanuit car detailing opzicht behandelen we alles met de grootste zorg. Hiervoor leveren we ook specifieke diensten.

Auto reinigen Den Haag

Beste bescherming voor uw lak

Minstens zo belangrijk bij het reinigen van uw auto in Den Haag is de behandeling van de autolak, want die moet natuurlijk schitteren zodra u weer de weg op gaat. Met onze middelen zorgen we voor een professionele behandeling van de lak. Hierdoor gaat deze niet alleen glimmen en oogt het als nieuw, het is ook een effectieve manier om de lak te beschermen.

De auto lak beschermen gaat middels de green magic-wax, dat zorgt voor een extra laag. Dit beschermt tegen steenslag, vuil en andere vormen die schade kunnen aanrichten. De auto reinigen in Den Haag is dus meer dan alleen uw auto schoonmaken. Het is een grondige behandeling die zich op alle onderdelen richt, binnen en buiten de auto.

Maak een afspraak bij SteamClean

Uw auto op een duurzame manier laten reinigen waarbij we alles aanpakken? Bij SteamClean zit u aan het juiste adres. U heeft hierbij de keuze uit verschillende pakketten, dus neem zeker even een kijkje bij de mogelijkheden omtrent uw auto reinigen in Den Haag. Maak een afspraak en wij gaan voor u aan de slag.

Social projects

Steamclean auto-detailing

Steenslagfolie & Autowrap

Gespecialiseerd in steenslagfolie/autowrap van personenauto's, bedrijfswagens.

I
icon folie

Blinderen & Tinten

Wij zijn gespecialiseerd in het blinderen/tinten van personenauto's, bedrijfswagens.

Militaire technologie op uw auto

In de auto-industrie wordt Kevlar gebruikt om een ​​speciale coating te produceren, die wanneer aangebracht op een auto, bescherming garandeert tegen schade aan de originele lak, zoals krassen en slijtage. De coating is extreem duurzaam en slijtvast, waardoor deze op een hoog niveau bescherming biedt, zelfs tot enkele jaren na het aanbrengen. Het kan indien nodig plaatselijk worden bijgevuld zonder dat het hele voertuig of geselecteerde elementen opnieuw moeten worden bedekt met een beschermende laag, zoals het geval is bij keramische coatings en paint protection film.

Ontwikkeling van duurzame concepten

Milieuvriendelijk

Door gebruik te maken van onze ecologisch verantwoorde diensten draagt u een steentje bij aan een beter milieu door gebruik van bio-afbreekbare en PH-neutrale middelen

Waterbesparend

Gemiddeld verbruikt een traditionele wasstraat 330 liter water om één auto te wassen. Wij besparen gemiddeld 80% water.

Desinfecterend & Steriliserend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig reinigingsresultaat.

Glazend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig glanseffect op het te reiningen oppervlak.

Contactformulier

Steamclean auto-detailing Den Haag

Steamclean

Henricuskade 31
2497 NB Den Haag

Telefoonnummer

E-mailadres

KvK nummer

KVK 78321336
Open chat