Auto poetsen Den Haag

Auto poetsen in Den Haag

Op zoek naar een goed adres en een betrouwbare partner voor uw auto poetsen in Den Haag? Zoek niet langer verder, u heeft SteamClean gevonden! Wij zijn uw specialist voor auto reinigen in Den Haag en dat in de meest uitgebreide vorm. De auto wassen, de auto uitzuigen, de ruiten behandelen… alles wat gereinigd kan worden, dat kunnen wij bij SteamClean voor u verzorgen en dat doen wij op een net iets andere manier.

Duurzame autoreiniging

Wij werken met hoogwaardige middelen en materialen waarbij wij expliciet kijken naar duurzaam- en milieuvriendelijkheid. Met de energietransitie zien we dat er ook winst te behalen valt op het gebied van auto reiniging en dat in een breed perspectief. Hier werken wij aan mee, zo behandelen we auto’s voor het poetsen in Den Haag eerst met een stoomreiniging.

Dit is veel milieuvriendelijker en duurzamer dan de traditionele manier en het reinigt net zo goed, waardoor we deze aanpak veel liever toepassen. Maar ook bij de auto poetsen in Den Haag kijken we natuurlijk naar duurzame middelen met zo min mogelijk impact op het milieu en het beste resultaat. Bij SteamClean komt dit alles op een efficiënte manier samen en dat met de garantie op hoge kwaliteit.

Auto poetsen Den Haag

Professionele car detailing

Als u bij ons langskomt om de auto te poetsen in Den Haag, dan mag u op een totaalservice rekenen. Dit wil zeggen dat we uw auto alle aandacht geven en behandelen met specifieke middelen en materialen om de auto lak te beschermen. Niet alleen zorgt dit voor een schitterend resultaat, ook is uw lak beschermt tegen vuil en steenslag, waardoor uw auto simpelweg langer mooi blijft.

Maar niet alleen de buitenkant is van belang bij de auto poetsen in Den Haag, minstens zo belangrijk is het interieur en ook daarvoor gebruiken we uitsluitend milieuvriendelijke en duurzame middelen. De diensten hierin zijn zeer uitgebreid en samengevat in verschillende pakketten. Hoe groter het pakket, hoe uitgebreider de behandeling is. U kunt zelf een keuze maken in wat u nodig acht.

Persoonlijk advies

Kom langs bij SteamClean om uw auto te poetsen in Den Haag en wij adviseren u direct in wat noodzakelijk is, wat verstandig is om te doen en waar u het meest profijt van heeft. Kortom, u krijgt persoonlijk advies met betrekking tot car detailing en het is natuurlijk geheel aan u om het pakket te kiezen dat het beste bij uw auto past.

U kunt altijd even langskomen, maar u kunt ook op voorhand een afspraak maken om uw auto te poetsen in Den Haag. Gebruik daarvoor ons contactformulier of geef ons een belletje. Alvast ontdekken welke mogelijkheden wij allemaal bieden? Bekijk dan onze diensten!

Social projects

Steamclean auto-detailing

Steenslagfolie & Autowrap

Gespecialiseerd in steenslagfolie/autowrap van personenauto's, bedrijfswagens.

I
icon folie

Blinderen & Tinten

Wij zijn gespecialiseerd in het blinderen/tinten van personenauto's, bedrijfswagens.

Militaire technologie op uw auto

In de auto-industrie wordt Kevlar gebruikt om een ​​speciale coating te produceren, die wanneer aangebracht op een auto, bescherming garandeert tegen schade aan de originele lak, zoals krassen en slijtage. De coating is extreem duurzaam en slijtvast, waardoor deze op een hoog niveau bescherming biedt, zelfs tot enkele jaren na het aanbrengen. Het kan indien nodig plaatselijk worden bijgevuld zonder dat het hele voertuig of geselecteerde elementen opnieuw moeten worden bedekt met een beschermende laag, zoals het geval is bij keramische coatings en paint protection film.

Ontwikkeling van duurzame concepten

Milieuvriendelijk

Door gebruik te maken van onze ecologisch verantwoorde diensten draagt u een steentje bij aan een beter milieu door gebruik van bio-afbreekbare en PH-neutrale middelen

Waterbesparend

Gemiddeld verbruikt een traditionele wasstraat 330 liter water om één auto te wassen. Wij besparen gemiddeld 80% water.

Desinfecterend & Steriliserend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig reinigingsresultaat.

Glazend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig glanseffect op het te reiningen oppervlak.

Contactformulier

Steamclean auto-detailing Den Haag

Steamclean

Henricuskade 31
2497 NB Den Haag

Telefoonnummer

E-mailadres

KvK nummer

KVK 78321336
Open chat