Auto laten polijsten

Uw auto laten polijsten

Door uw auto te laten polijsten kunnen al die kleine krasjes in de lak worden weggewerkt. Het gebeurt nu eenmaal; met de sleutel langs de lak, een ritje door de wasstraat, tijdens het inparkeren langs een struik rijden of de boodschappentas op het dak zetten. Kleine krasjes kunnen al snel in uw autolak opduiken. De auto opnieuw laten spuiten is kostbaar en u bent bovendien de auto een tijdje kwijt. Door uw auto te laten polijsten door Steam Clean BV bent u ook snel van deze kleine krasjes af. Het kost veel minder en de auto ziet er weer uit als nieuw.

Wat is polijsten eigenlijk?

Wanneer u uw auto gaat laten polijsten wordt de bovenste laklaag van de auto hersteld. Steam Clean BV doet dit door met een polijstmachine en polijstpasta de lak van uw auto te boenen. Het vuil wordt los gewreven en de oppervlakte wordt geëgaliseerd. Het spiegelende, glimmende effect van de lak komt weer helemaal terug, zodat het net lijkt alsof de auto vers uit de showroom is komen rijden. U kunt na het auto laten polijsten kiezen voor een beschermende laag over de lak heen. Door middel van een anti steenslag folie of keramische coating beschermt u de lak tegen nieuwe krasjes en deukjes. Op die manier kunt u lange tijd genieten van een prachtige laklaag op uw auto. De auto ziet er netjes uit en is goed beschermd tegen steenslag, UV-straling, struiken en weersomstandigheden.

Auto laten polijsten

Steam Clean BV zorgt voor uw auto

Bij Steam Clean BV kunt u veel meer dan alleen uw auto laten polijsten. U kunt op ons rekenen voor een glascoating op de auto, uw auto laten wrappen in Den Haag, uw auto keramisch coaten, het reinigen en beschermen van interieur, de reiniging van uw motor en natuurlijk ook uitdeuken en schadeherstel. Door het interieur en het exterieur van uw auto te beschermen blijft hij lang mooi en netjes. Zo verhoogt u ook de waarde op het moment dat u uw auto wilt verkopen. U krijgt het gevoel weer in een splinternieuwe auto te rijden met een schoon, geïmpregneerd interieur dat lekker ruikt. De lak van uw auto zal zo glimmen dat uw buren denken dat het een nieuwe is. 

Uw auto laten polijsten in Den Haag

Steam Clean BV in Den Haag is gemakkelijk te bereiken. Maak een afspraak om uw auto te laten polijsten, wrappen, coaten of uitdeuken. Wij zorgen ervoor dat de auto weer voelt alsof hij zo van de fabrieksband is komen rijden. Kiest u ervoor de auto extra te laten beschermen door een steenslag folie of coating aan te laten brengen? Dan kunt u zonder zorgen door de wasstraat rijden, achteruit inparkeren tegen die vervelende struiken, de boodschappen tas op het dak zetten of de auto in de zon of regen laten staan. Steam Clean BV zorgt voor uw auto.

Social projects

Steamclean auto-detailing

Steenslagfolie & Autowrap

Gespecialiseerd in steenslagfolie/autowrap van personenauto's, bedrijfswagens.

I
icon folie

Blinderen & Tinten

Wij zijn gespecialiseerd in het blinderen/tinten van personenauto's, bedrijfswagens.

Militaire technologie op uw auto

In de auto-industrie wordt Kevlar gebruikt om een ​​speciale coating te produceren, die wanneer aangebracht op een auto, bescherming garandeert tegen schade aan de originele lak, zoals krassen en slijtage. De coating is extreem duurzaam en slijtvast, waardoor deze op een hoog niveau bescherming biedt, zelfs tot enkele jaren na het aanbrengen. Het kan indien nodig plaatselijk worden bijgevuld zonder dat het hele voertuig of geselecteerde elementen opnieuw moeten worden bedekt met een beschermende laag, zoals het geval is bij keramische coatings en paint protection film.

Ontwikkeling van duurzame concepten

Milieuvriendelijk

Door gebruik te maken van onze ecologisch verantwoorde diensten draagt u een steentje bij aan een beter milieu door gebruik van bio-afbreekbare en PH-neutrale middelen

Waterbesparend

Gemiddeld verbruikt een traditionele wasstraat 330 liter water om één auto te wassen. Wij besparen gemiddeld 80% water.

Desinfecterend & Steriliserend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig reinigingsresultaat.

Glazend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig glanseffect op het te reiningen oppervlak.

Contactformulier

Steamclean auto-detailing Den Haag

Steamclean

Henricuskade 31
2497 NB Den Haag

Telefoonnummer

E-mailadres

KvK nummer

KVK 78321336
Open chat