Auto lak beschermen

Uw auto lak beschermen

Om schade te voorkomen is het belangrijk om uw auto lak te beschermen. Een krasje ontstaat snel op allerlei manieren en dat is simpelweg zonde. De lak krijgt wat dat betreft veel te verduren en goed onderhoud is natuurlijk belangrijk als u langdurig van uw mooie bolide wilt genieten. Om de auto strak in de lak te houden is de snelle keuze natuurlijk om naar de wasstraat te rijden, maar dat biedt geen bescherming.

De auto lak beschermen vraagt namelijk een iets grondigere aanpak en daarvoor moet u in het segment van car detailing kijken. Hieronder valt onder andere een grondige manier om uw auto te poetsen in Den Haag bij SteamClean. Wij zijn specialist in car detailing met duurzame en milieuvriendelijke maatoplossingen geheel naargelang uw wensen. Alleen op die manier kunt u de auto lak echt goed beschermen en we leggen u graag uit waarom.

Beschermlaag aanbrengen

De auto lak beschermen gaat in een paar stappen. Als u uw auto brengt, beginnen we met een grondige reiniging. Hiervoor gebruiken wij moderne en milieuvriendelijke middelen en materialen, onder andere stoomreiniging. Nadien zullen wij de auto in de wax zetten, wat de effectieve beschermlaag is.

Deze vormt een transparante laag over uw auto en die zal een geruime tijd bescherming bieden. Deze laag vangt vuil op, maar ook steenslag en alle andere vormen van potentiële gevaren voor uw lak. Daarmee loopt de lak niet daadwerkelijk de schade op en met een nieuwe poetsbeurt wordt het automatisch weggewerkt, wat dus altijd voor een mooi aangezicht zorgt.

Auto lak beschermen

Verschillende pakketten

De lak beschermen is een van de onderdelen van car detailing, waarvoor u bij SteamClean terecht kunt, maar onze diensten omvatten veel meer dan alleen dat. Wij bieden u een snelle schoonmaakbeurt van uw auto, een specifieke behandeling om de auto lak te beschermen, alsook een uitgebreide interieurreiniging. In feite kunt u voor uw complete auto reinigen in Den Haag bij onze specialisten terecht.

Doordat we verschillende pakketten aanbieden in verschillende prijsklassen, is er altijd een dienstverlening die aansluit op uw wensen. Wij kunnen ons specifiek op het interieur richten, een totale behandeling verzorgen of juist uitgebreid met uw exterieur aan de slag gaan. Dit puur om de auto lak te beschermen, zodat uw auto langdurig mooi blijft.

De mogelijkheden zijn legio en op onze website kunt u alle pakketten bekijken en met elkaar vergelijken.

Persoonlijk advies om de auto lak te beschermen

Heeft u bepaalde wensen of verzoeken? Wilt u meer weten over de manier waarop wij uw auto lak kunnen beschermen of zoekt u persoonlijk advies? Onze specialisten staan u graag te woord en vertellen u alles wat u moet weten. U kunt daarvoor geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Heeft u een keuze gemaakt uit een van de pakketten en wilt u een afspraak maken voor een behandeling? Dat kunt u direct via de website doen. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook!

Ontwikkeling van duurzame schoonmaakconcepten

Milieuvriendelijk

Door gebruik te maken van onze ecologisch verantwoorde diensten draagt u een steentje bij aan een beter milieu door gebruik van bio-afbreekbare en PH-neutrale middelen

Waterbesparend

Gemiddeld verbruikt een traditionele wasstraat 330 liter water om één auto te wassen. Wij besparen gemiddeld 80% water.

Desinfecterend & Steriliserend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig reinigingsresultaat.

Glazend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig glanseffect op het te reiningen oppervlak.

Contactformulier

Steamclean auto-detailing Den Haag

Steamclean

Henricuskade 31
2497 NB Den Haag

Telefoonnummer

E-mailadres

KvK nummer

KVK 78321336
Open chat