Auto coaten

Uw auto coaten voor extra bescherming

Door uw auto te coaten kunt u het voertuig extra beschermen tegen steenslag, weersomstandigheden, krasjes en deukjes en zelfs UV-straling. Of u nu kiest voor Modesta coating, Nano coating of  Ceramic coating, de lak van uw auto blijft langer puntgaaf door deze extra laag van bescherming. Laat uw auto coaten in Den Haag en profiteer van uitstekende bescherming voor uw lak, permanente glans en nooit meer poetsen. Dat is wel zo gemakkelijk. Naast uw auto coaten kunt u bij Steam Clean BV ook terecht voor uw auto wrappen in Den Haag, de auto laten polijsten in Den Haag, een laag steenslag folie aanbrengen of een glascoating voor uw auto. Verder zorgen wij voor schadeherstel, uitdeuken, het reinigen en beschermen van uw interieur en het reinigen van de motor. 

Waarom is het belangrijk om de auto te coaten?

Bij de productie van auto’s wordt tegenwoordig bezuinigd op allerlei fronten. Hieronder valt ook het lakken van de auto. Om kosten te besparen wordt gebruik gemaakt van watergedragen laksoorten die vaak zachter en kwetsbaarder zijn dan een keramische laag. Daarnaast is de dikte van de laag vaak ondermaats. Het is zonde van uw auto, want uw voertuig heeft die laag bescherming wel nodig. Weer, steenslag, kleine krasjes en deukjes, vogelontlasting en UV-straling kunnen uw lak en het daaronder liggende materiaal lelijk beschadigen. Zelfs een ritje door de wasstraat kan nadelige gevolgen hebben voor uw lak! Door uw auto te coaten geeft u de auto een extra beschermlaag, waardoor hij veel langer mooi blijft. 

Auto coaten

Steam Clean BV poetst uw auto

Door het poetsen of detailen van uw auto wordt uw auto weer prachtig. Alsof hij nieuw is. Wij maken gebruik van biologisch afbreekbare middelen en zorgen dus voor een duurzame manier om uw auto te beschermen. Door toepassing van stoomreiniging besparen wij bovendien veel kostbaar water. Na het poetsen kunnen wij zorgen voor een betere bescherming. Of dit nu gebeurt in de vorm van coating, anti steenslag folie of het wrappen van uw auto in Den Haag. Zelfs uw interieur kan worden gereinigd en beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Steam Clean BV zorgt goed voor uw auto, zodat u lang kunt genieten van uw wagen. Maak een afspraak door te bellen of een e-mail te sturen. Laat de zorg voor uw auto over aan de specialisten in professionele autoverzorging. Wij zorgen voor uw auto alsof het de onze was. 

Social projects

Steamclean auto-detailing

Steenslagfolie & Autowrap

Gespecialiseerd in steenslagfolie/autowrap van personenauto's, bedrijfswagens.

I
icon folie

Blinderen & Tinten

Wij zijn gespecialiseerd in het blinderen/tinten van personenauto's, bedrijfswagens.

Militaire technologie op uw auto

In de auto-industrie wordt Kevlar gebruikt om een ​​speciale coating te produceren, die wanneer aangebracht op een auto, bescherming garandeert tegen schade aan de originele lak, zoals krassen en slijtage. De coating is extreem duurzaam en slijtvast, waardoor deze op een hoog niveau bescherming biedt, zelfs tot enkele jaren na het aanbrengen. Het kan indien nodig plaatselijk worden bijgevuld zonder dat het hele voertuig of geselecteerde elementen opnieuw moeten worden bedekt met een beschermende laag, zoals het geval is bij keramische coatings en paint protection film.

Ontwikkeling van duurzame concepten

Milieuvriendelijk

Door gebruik te maken van onze ecologisch verantwoorde diensten draagt u een steentje bij aan een beter milieu door gebruik van bio-afbreekbare en PH-neutrale middelen

Waterbesparend

Gemiddeld verbruikt een traditionele wasstraat 330 liter water om één auto te wassen. Wij besparen gemiddeld 80% water.

Desinfecterend & Steriliserend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig reinigingsresultaat.

Glazend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig glanseffect op het te reiningen oppervlak.

Contactformulier

Steamclean auto-detailing Den Haag

Steamclean

Henricuskade 31
2497 NB Den Haag

Telefoonnummer

E-mailadres

KvK nummer

KVK 78321336
Open chat