Specialistische Reiniging  

Carwash en Specialistische reiniging

Hoe kunnen wij u de meest milieuvriendelijke diensten leveren met een perfect eindresultaat? Dat is waar wij ons elke dag weer verder in ontwikkelen.

Specialistische Reiniging

Steamclean

U wilt uw klanten een fijne winkelervaring bieden, zodat ze langer blijven en graag nog eens terugkomen. Wij weten precies wat nodig is om de beleving van uw bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken. Binnen het gestelde budget en met oog voor de kleinste details.

Alles in een

Wij zijn er voor ondernemers met één of meerdere winkels of winkelketens in het hele land. Hoe groot of klein u ook bent, wij verrassen u graag met veelzijdige oplossingen op maat en een groep ervaren en gastvrije specialisten.

Specialistische reiniging

Zorg & welzijn

Uw cliënten verdienen de best mogelijke zorg.
Een schone, prettige en gastvrije omgeving, ook voor uw medewerkers en bezoekers, draagt hieraan bij. Laat dat nou onze specialiteit zijn.

Thuis in uw branche
Van periodieke schoonmaak tot specialistisch reinigingswerk, wij voelen ons thuis in de zorg. Een bijzondere branche waar persoonlijk contact het verschil maakt. Dat vraagt om een ander type mensen. Vaste medewerkers met een passie voor hun werk en hun medemens. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk warme professionals die bekend zijn met de gewenste omgangsvormen en veiligheidsprotocollen binnen de zorg. Bijvoorbeeld als het gaat om het bestrijden van het NORO-virus. Zo helpen we u bij het desinfecteren van sanitaire ruimtes en weten wat nodig is om verdere verspreiding te voorkomen. Ook houden we met de uitvoering van ons schoonmaakprogramma altijd rekening met patiënten en bewoners. Hun welzijn gaat altijd voor, of we nu met glasbewassing, de vloeren of het reguliere schoonmaak bezig zijn.

Veelzijdig aanbod
Ook op andere gebieden ondersteunen wij u met passende oplossingen en vakkundige medewerkers. Een ervaren glazenwasser voor zowel uw binnen- als buitenglaswerk? Tijdelijke ondersteuning van een service en onderhoud medewerker? Onze mensen staan op elk moment voor u klaar.

Bungalowparken

Uw gasten willen een leuke, ontspannen tijd op uw park. Even in een andere wereld, een vakantiegevoel. Ze zijn kritisch op de dienstverlening en faciliteiten en verwachten schone, frisse en goed onderhouden bungalows en centrale voorzieningen. Steamclean is ervaren helpt u proactief bij het waarmaken van deze verwachting en weet wat de waarde van klantbeleving voor u betekent. Onze kwaliteit en milieuvriendelijkheid maken het verschil. Onze schoonmaakmedewerkers zijn vakkundig, representatief en vriendelijk. Ze weten precies wat er komt kijken bij het schoonmaken van een bungalow.

Flexibele dienstverlening
Meer wisseldagen en uitchecktijden vragen om toenemende flexibiliteit, daar houden we rekening mee bij het schoonmaken van bungalows. Wij plannen en coördineren alle schoonmaakwerkzaamheden op bungalowparken heel efficiënt. Nieuwe gasten ervaren zo altijd een smetteloze aankomst.

Dit bieden wij:
Dagelijkse controle op materialen, middelen en machines
100% Controle van de bungalows tijdens hoogseizoen
Maatwerktrainingen voor medewerkers
Korte communicatielijnen
Contracten op maat
Aanvullende diensten
Naast reguliere schoonmaak van bungalows bieden wij aanvullende diensten zoals:
Glasbewassing
Bedden opmaken
Inbrengen en uithalen van linnengoed en inventaris
Inbrengen van kindermeubilair en welkomstpakketten
Leveren van sanitaire voorzieningen

Specialistische reiniging hotels

Management van housekeeping
Schoonmaakonderhoud in kamers en overige centrale voorzieningen
Aanvulling van guest supplies
Verzorging, beheer en logistiek van linnengoed
Aankomstrondes en overige guest services
Glasbewassing
Reiniging van gevels, zwembaden, vloeren en/of tapijten
Specialistische reiniging
Personeel voor spoelkeuken, winkels, afvalverwijdering, wasserette etc.

Onderwijs

Een schone werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Ook draagt het bij aan de uitstraling richting klanten en bezoekers. Het schoonmaken van kantoren behoort professioneel gedaan te worden om een prettige werksfeer te creëren. Steamclean levert u scherp geprijsd, ecologische schoonmaak en kwalitatief maatwerk bij het schoonmaken van kantoren. Ongeacht formaat, indeling en gebruik van uw kantoren. Onze lijnen zijn kort, we maken heldere afspraken en zorgen voor een perfect en scherp resultaat.

Wij werken als het ú uitkomt
Door Het Nieuwe Werken veranderen werkplekken en werktijden. Medewerkers en bezoekers zijn onregelmatig aanwezig op kantoor. Daar gaan wij flexibel mee om. We schakelen snel om aan uw wisselende schoonmaakbehoefte bij het schoonmaken van kantoren te voldoen. Bij de vraag naar hospitality zetten we dagschoonmaak en een resultaatgerichte aanpak in. Onze ervaring met gastheerschap door getraind, representatief en gastvrij personeel draagt bij aan een optimale schoonmaak en klantbeleving.

Een schone werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Ook draagt het bij aan de uitstraling richting klanten en bezoekers. Het schoonmaken van kantoren behoort professioneel gedaan te worden om een prettige werksfeer te creëren. Steamclean levert u scherp geprijsd, ecologische schoonmaak en kwalitatief maatwerk bij het schoonmaken van kantoren. Ongeacht formaat, indeling en gebruik van uw kantoren. Onze lijnen zijn kort, we maken heldere afspraken en zorgen voor een perfect en scherp resultaat.

Schimmelbestrijding

Schimmel op uw muren, plafond of in uw kruipruimte is niet alleen vervelend en onhygiënisch, het kan ook schadelijk zijn voor uw gezondheid. Gelukkig hebben wij alles in huis om schimmel effectief te verwijderen en te bestrijden.

 Schimmelprobleem oplossen

We begrijpen maar al te goed dat u voorgoed van de schimmel af wilt zijn. Daarom gaan we verder dan het verwijderen van de schimmel en het behandelen van de aangetaste ruimte. We zoeken uitgebreid naar de oorzaak van de schimmelgroei.  Zijn er genoeg ventilerende mogelijkheden en worden deze ook gebruikt? Of ontstaat de schimmel door een bouwkundig gebrek aan uw gebouw? Met jarenlange ervaring en deskundige meetapparatuur op zak achterhalen wij de oorzaak en helpen we u voorgoed van uw schimmelproblemen af.

Schimmelbestrijding:
Om uw schimmelprobleem effectief én preventief op te lossen, gaan we altijd te werk volgens een vaste aanpak:

– Onderzoek naar oorzaak
– Bij extreme schimmelvorming en zwammen identificeren wij de type schimmel
– Op basis van de type schimmel bepalen we de reinigingsmethodiek
– Verwijderen van zwevende, vast en klevende schimmeldeeltjes
– Eindbehandeling en preventief herstel

 

Glasbewassing en gevelreiniging

Uw gebouw is uw visitekaartje, dus wilt u dat het er mooi en representatief bijstaat. Van binnen én van buiten. Door vuil aan de buitenkant kan uw organisatie een minder mooie uitstraling krijgen en letterlijk minder daglicht doorlaten.

Die vervuiling heeft bovendien invloed op de levensduur van uw gebouw. Kortom: glasbewassing en gevelreiniging zijn verstandig voor uw pand, fijn voor uw klanten en motiverend voor uw medewerkers

Schoonmaak in openbare ruimtes

Trappenhuizen, galerijen en liften, ontvangstruimtes, parkeergarages en winkelcentra, samen kleuren ze de openbare ruimte in. Wij geven ze graag extra kleur door ervoor te zorgen dat elke openbare ruimte een perfecte indruk achterlaat. Door uw openbare ruimtes schoon te maken en schoon te houden.

Openbare ruimtes worden vaak en door veel mensen bezocht. U wilt uw bezoekers op elk moment kunnen verwelkomen in een schone, representatieve en veilige ruimte. Wij kunnen u helpen door onder andere:

Werkzaamheden dieptereiniging

Voorkomen is beter dan genezen en daarom zijn we u graag van dienst met een periodieke dieptereiniging. Onze vakmensen nemen tijdens zo’n reiniging uw grootkeuken grondig onder handen.

Denk hierbij aan de apparatuur, de vloer onder uw apparatuur en de betegelde wanden achter uw apparaten. We demonteren daarbij uw keukenapparaten voor zover mogelijk, zodat we ook de kleinste details kunnen reinigen. Waar nodig vervangen we vervuilde kitranden

 

Sanitaire hygiëne & schoonloopmatten

Wilt u nog meer gemak ervaren van uw facilitaire dienstverlener? Per slot van rekening zijn schone en frisse toiletten essentieel voor een positieve beleving van de gebruiker. En het helpt mee om uw entree een goede indruk te laten maken, dat kan tenslotte maar in 1 keer. 

Één aanspreekpunt voor hygiëne zaken
Onze medewerkers signaleren wanneer er weer nieuwe handdoekenrollen of toiletpapier besteld moet worden. Of nog beter: bestellen het ook voor u. U kunt namelijk ook het bestel- en inkoopproces aan ons uitbesteden. Handig voor u: één aanspreekpunt en één factuur. Samen met onze gerenommeerde preferred suppliers bieden wij een maatwerk voorstel, passend bij uw wensen en huisstijl. Een veelzijdig aanbod van handdoekautomaten, zeepdispensers, luchtverfrissers, toiletpapierhouders, papierrolautomaten, plat linnen, afvalbakken en dameshygiëne boxen in een veelheid aan stijlen en kleuren. De keuze is aan u!

Vergeet niet de juiste inloopmat
Niet alleen een schone en frisse toilet draagt bij aan een positieve schoonmaakbeleving. Vergeet de entree van uw pand niet! Met een chique of vrolijke inloopmat geeft u uw bezoekers bij het betreden van uw pand al gelijk een warm welkom. Bovendien zorgt het voor een veiligere en schonere vloer bij regenachtig weer en helpt het in veel gevallen ook bij het bijhouden van de verdere vloer. Ook voor advies en levering van schoonloopmatten kunt u bij ons terecht.
 
Heeft u toevallig een sanitaire ruimte die schoongemaakt moet worden?
Bijvoorbeeld zwembaden waterparken of een toiletgebouw? Ook dan kunnen wij u de perfecte service leveren. Wij kunnen alles op bacterieel niveau specialistisch reinigen waardoor uw klanten de ervaring bleven die ze horen te krijgen.

Hotelservice

Steamclean Hotel Services is de specialist in het verzorgen van housekeeping. Wij staan voor optimale kwaliteit- en servicebeleving en maken het verschil met mensen die excelleren in gastvrijheid. Onze toegevoegde waarde is: Excellence in hospitality. Uw gasten voelen zich direct welkom en thuis in een schone en frisse hotelkamer.
Details maken het verschil
Onze medewerkers letten extra op details. Wij weten dat het de kleine dingen zijn die gasten waarderen. Gasten aanspreken met een glimlach, de juiste timing, een attent gebaar. Elke dag weer. Hospitality in hotels vereist deskundige, gespecialiseerde vakmensen en een flexibel ingerichte projectorganisatie.

Wij staan garant voor continuïteit van vriendelijke en servicegerichte medewerkers die bijdragen aan de ultieme gastbeleving. De schoonmaak en hospitality van een hotel laat u over aan partner met ervaring en kennis van de hotelbranche.

 

Kantoren

Een schone werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Ook draagt het bij aan de uitstraling richting klanten en bezoekers. Het schoonmaken van kantoren behoort professioneel gedaan te worden om een prettige werksfeer te creëren. Steamclean levert u scherp geprijsd, ecologische schoonmaak en kwalitatief maatwerk bij het schoonmaken van kantoren. Ongeacht formaat, indeling en gebruik van uw kantoren. Onze lijnen zijn kort, we maken heldere afspraken en zorgen voor een perfect en scherp resultaat.

Wij werken als het ú uitkomt
Door Het Nieuwe Werken veranderen werkplekken en werktijden. Medewerkers en bezoekers zijn onregelmatig aanwezig op kantoor. Daar gaan wij flexibel mee om. We schakelen snel om aan uw wisselende schoonmaakbehoefte bij het schoonmaken van kantoren te voldoen. Bij de vraag naar hospitality zetten we dagschoonmaak en een resultaatgerichte aanpak in. Onze ervaring met gastheerschap door getraind, representatief en gastvrij personeel draagt bij aan een optimale schoonmaak en klantbeleving.

Voedingsmiddelen

KWALITATIEVE SCHOONMAAK BORGT PROCESSEN EN VOEDSELVEILIGHEID

Schoonmaak in de voedingsmiddelenindustrie raakt uw primaire proces. Kwaliteit en continuïteit staan voorop. Steamclean is uw partner voor de dagelijkse en periodieke reiniging in de voedingsmiddelenindustrie. Wij ondersteunen uw processen en protocollen dankzij specialistische schoonmaak, maar zijn u ook met uitgebreide kennis en advies van dienst. Deskundige leiding, één aanspreekpunt en een vast team getrainde medewerkers borgen uw productieproces. Varierend van koek- en kaasfabrikanten tot de aardappel- en vleesverwerkende industrie.

Onze diensten:
- industriële reiniging;
- hygiëne en desinfectie van totale productieomgevingen;
- opstellen van hygiëneplannen met in detail uitgewerkte projectboeken. 
HACCP-normen en VCA-certificering
Een oversized pool van medewerkers, inclusief vaste vervanging zetten we conform wetgeving in. Onze professionele medewerkers zijn gewend om te werken volgens HACCP-normen en zijn ten minste VCA-gecertificeerd. Steamclean beschikt daarnaast over diverse certificaten, waarmee interne processen geborgd zijn. Meer over kwaliteit, regelgeving en milieu leest u hier. Steamclean biedt integrale kwaliteit en flexibiliteit tegen een scherpe prijs. Onze reinigings- en desinfecteerprogramma’s en werkinstructies zijn maatwerk en voldoen aan alle wettelijke eisen en geldende voorschriften. Veiligheid en milieu staan hoog in het vaandel. Samen met uw mensen verzorgen we de digitale meting, controle en rapportage van de schoonmaak.
Steamclean blijft meedenken over de beste innovatieve en duurzame oplossingen.

Luchtkanaalreiniging

Nare geurtjes, een vochtige omgeving, schimmel, geluidsoverlast en gezondheidsklachten: zomaar wat vervelende gevolgen die vervuilde luchtkanalen met zich mee kunnen brengen. Wij hebben alle kennis en reinigingsapparatuur in huis om uw kanalen te reinigen en samen met u te zorgen voor een gezond leef- of werkklimaat.

Luchtkanalen reinigen:

Onze aanpak om te voorkomen dat stof, schimmels en bacteriën zich verzamelen en verspreiden via de ventilatie- en luchtkanalen is periodiek onderhoud van uw luchtkanalen belangrijk. Negentig procent van de luchtkanalen reinigen we met behulp van mechanische borsteltechniek.

We gebruiken daarbij een borstel die bevestigd is aan een  lange, flexibele stang. Aan het einde van deze stang zit een aandrijver die ervoor zorgt dat de borstel roteert, waardoor het vuil loslaat. Dit afval zuigen we vervolgens zorgvuldig uit de kanalen. Het resultaat? Schone kanalen en een frisse geur in uw woning of bedrijfspand!

Computerreiniging

Iedere medewerker werkt het prettigste in een schone en frisse omgeving. Maar vaak wordt de persoonlijke werkplek niet zo grondig schoongemaakt als dat zou moeten.
Wist u dat er op een toetsenbord vierhonderd keer meer bacteriën en virussen zitten dan op een toiletbril… Door vervuilde computerschermen kunnen uw medewerkers sneller vermoeide ogen krijgen.
Bent u ook zo toe aan een

schone en frisse werkplek ? Wij kunnen u helpen door toetsenborden, computers, printers en telefoons in alle soorten en maten te reinigen

Schoonmaakonderhoud

Glasbewassing en gevelreiniging/onderhoud
Afvoeren grof vuil
Sanitaire dienstverlening
Periodiek vloeronderhoud
Sanitaire dienstverlening
Dieptereiniging grootkeukens

Uw grootkeukens worden iedere dag intensief gebruikt. Natuurlijk laat u daarom een dagelijkse reiniging uitvoeren. Maar hoe zit het eigenlijk met plekken die niet direct in het oog springen? Onze specialisten weten ze moeiteloos te vinden en reinigen uw keuken van top tot teen.
 
Moeilijk bereikbare plekken zijn vaak een broedplaats voor bacteriën en vuil. Zo loopt u niet alleen risico’s op hygiënische problemen, de kans is ook groot dat uw keuken er technisch gezien op achteruit gaat. 

Matrassen en banken

Door ook veel onderzoek te hebben gedaan in de onbekende markt van stoomreiniging zijn we ook op een ongekapte markt uitgekomen.

We hebben gemerkt dat er weinig specialistische reiniging is in de banken en beddenwereld. Met beddenwereld bedoelen wij dan ook voornamelijk de matrassen.

Het blijkt dat ze heel moeilijk schoon zijn te maken op dit moment en er weinig diensten voor worden gegeven. Gelukkig dankzij onze stoom reinigende stofzuiger, kunnen wij nu ook in deze markt dieptereiniging aanbieden.

Matrassen

Het bed is de oase waar u uw rust vindt, helaas gebeuren der vaak ongelukjes waardoor u het matras weer moet vervangen. Het bed is waar wij onszelf voor de rest van de dag weer opladen. Het moment dat u geen goede nachtrust kan krijgen door deze ongelukjes begrijpen wij dat u dan ook graag uw matras gereinigd ziet worden (het is namelijk niet een van de goedkoopste inkopen). Wij willen deze last voor de portemonnee voor u komen verzachten. Door middel van dieptereiniging zorgen we ervoor dat al uw vlekken bacteriën en nare luchtjes verdwijnen. Wij hebben een team van specialisten voor u klaarstaan die de klus voor u kan klaren.
Geen tijd om de matras te brengen? Geen probleem! Wij kunnen ook de service naar u toe brengen. Bespaart u tijd en de volgende dag kunt u hem gelijk weer gebruiken.

Banken

Wij begrijpen ook wel dat voorkomen beter is dan genezen, helaas is dat niet altijd mogelijk. Buitenfactoren spelen hier meestal een rol in. Soms gaat er helaas iets over de bank of sofa heen wat u er dan niet meer uit krijgt. Ook wij begrijpen dat u uw bank niet 1,2,3, bij ons langs kan brengen. Hier komen wij van te pas, door onze mobile service en onze intensieve dieptereiniging kunnen wij uw bank of sofa weer als gloednieuw laten lijken (op locatie naar uw keuze).
Omdat we natuurlijk een voorstander zijn van voorkomen is beter dan genezen, bieden wij u ook graag de extra service aan om een coating over uw meubilaire te spuiten zodat het alle vloeibare middelen afweert.

Industrie

Industriële omgevingen vragen om een deskundige aanpak. Naast kantoren heeft Steamclean ervaring met de veilige borging van productieprocessen, zowel in regulier schoonmaakonderhoud als specialistische reiniging. Bij industriële reiniging hebben we het over het reinigen van machines, productiehallen en productielijnen. Hierbij laten we niets aan het lot over. We ontzorgen u en borgen scherp de continuïteit van uw processen.
Ontsmetting volgens strikte protocollen
Grondige specialistische reiniging draagt bij aan het welzijn van medewerkers en de representativiteit van uw organisatie. Is hygiëne een vereiste dan gaat het soms ook om decontaminatie volgens strikte protocollen. Onze medewerkers zijn specifiek opgeleid en volledig op de hoogte van procedures, handelingen en hulpmiddelen. Zij maken het verschil en verdiepen zich in uw productieproces. De schoonmaak sluit zo voor elk type ruimte optimaal aan op uw processen.

Locatie

Fuikstraat 4A
3061LG Rotterdam 

Openingstijden

Ma t/m vrij 09:00 – 19:00
Za – Zon  10:00 – 14:00

Wilt u dat wij contact  opnemen?

Vul uw gegevens hier in en wij zullen uw bericht binnen 2 dagen beantwoorden.