SC auto detailing

meer dan een

autopoetsbedrijf

Specialisten in professionele autoverzorging

Steamclean auto-detailing

Autopoetsen

$
Poetsen Bronze
$
Poetsen Silver
$
Poetsen Gold
I
Steamclean auto-detailing

Auto detailing

$
Detailing Platinum
$
Detailing Exclusive
$
Detailing Ultimate
I
Steamclean auto-detailing

Steenslagfolie & Autowrap

Gespecialiseerd in steenslagfolie/autowrap van personenauto’s, bedrijfswagens.

I
icon folie

Blinderen & Tinten

Wij zijn gespecialiseerd in het blinderen/tinten van personenauto’s, bedrijfswagens.

About us

SC Car Studio is een onderneming die in 2018 is opgericht met als doel: uw autowens in vervulling te laten gaan! Uw onmogelijke dromen zijn onze uitdagingen!

auto wrappen den haag

Wat is car wrapping?

Car wrapping kunnen we letterlijk vertalen als ‘auto inpakken’. Het car wrappen is een techniek die veel wordt gebruikt om voertuigen om te toveren in een reclame- of promotieobject. Uiteraard maakt car wrapping ook het stylen van auto’s mogelijk. De techniek voor het stylen van auto’s heeft zich snel en effectief ontwikkeld, waardoor je auto volledig naar jouw smaak kunt laten stylen. SC Car Studio is al jaren gespecialiseerd in het stylen van voertuigen. Wij werken met zeer ervaren monteurs die de wensen en de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel hebben staan. Dit resulteert in talloze geslaagde car wraps. Dus wil jij je auto laten wrappen bij SC Car Studio ? Neem contact met ons op, ons team staat voor je klaar!

OFFICIEEL PARTNER 

Social projects

Ontwikkeling van duurzame concepten

Milieuvriendelijk

Door gebruik te maken van onze ecologisch verantwoorde diensten draagt u een steentje bij aan een beter milieu door gebruik van bio-afbreekbare en PH-neutrale middelen

Waterbesparend

Gemiddeld verbruikt een traditionele wasstraat 330 liter water om één auto te wassen. Wij besparen gemiddeld 80% water.

Fortador

Een complete oplossing die langdurige bescherming biedt voor elk oppervlak van uw voertuig, zowel van binnen als van buiten.

Glazend

Het gebruik van een stoomtemperatuur tussen 190 ℃ en 260 ℃ graden, geeft een geweldig glanseffect op het te reiningen oppervlak.

Milieuvriendelijk behandelen van uw auto

Als u op het punt staat een auto in ontvangst te nemen, bescherm dan de auto vanaf de eerste dag!

SC Car Studio poets of detailt uw auto milieusparend door gebruik van bio-afbreekbare middelen en werkt enorm waterbesparend door onder andere toepassing van stoomreiniging.
Wassen is simpelweg het vuil van de auto verwijderen. Bij Poetsen wordt uw auto na het wassen extra behandeld en bij detailen wordt uw auto na het poetsen hersteld en grotendeels in de fabrieksstaat teruggebracht.

Een volledig beschermde auto blijft er langer schoon uitzien en is in de toekomst veel gemakkelijker schoon te houden. De beschermde oppervlakken blijven langer in goede staat en met behulp van een goede bescherming wordt het risico op schade aan de lak van uw auto, door bijvoorbeeld steenslag of vogelontlasting tot een minimum beperkt. Detailen biedt ook bescherming tegen fijne krasjes door het gebruik van de risicovolle wasstraat of andere wasmethodes.

Milieuvriendelijk behandelen van uw auto

Steamclean auto-detailing Rotterdam

Een nieuwe auto gekocht en wilt u deze direct beschermen tegen invloeden van buitenaf ?
Dan is onze auto detailing pakket voor uw nieuwe auto een goede keus!

Steamclean auto-detailing Rotterdam

SC Car Studio innoveert op het gebied van auto detailing. Door middel van een kevlar coating behoudt u een hoogwaardige glansgraad en lakbescherming voor uw auto.

Steamclean auto-detailing Rotterdam

SC Car Studio verbetert en beschermt auto’s in elke prijs klasse. Wij bieden maatwerk en adviseren u graag.

Steamclean concepten

Samen met partners ontwikkelen we innovatieve, speciale reinigingsconcepten die behalve zeer effectief ook duurzaam zijn door het vermijden van chemische middelen en het minimaliseren van waterverbruik.

Een van de ontwikkelde concepten richt zich op de CARWASH

Steamclean FRANCHISE

Steamclean is een franchiseorganisatie die zijn naam wil vestigen in Nederland op het gebied van duurzaam reinigen. De CARWASH is een belangrijke franchiseformule, die zal bestaan uit Nederlandse franchiseondernemers die een Steamclean franchisebedrijf professioneel willen exploiteren.

Militaire technologie op uw auto

In de auto-industrie wordt Kevlar gebruikt om een ​​speciale coating te produceren, die wanneer aangebracht op een auto, bescherming garandeert tegen schade aan de originele lak, zoals krassen en slijtage. De coating is extreem duurzaam en slijtvast, waardoor deze op een hoog niveau bescherming biedt, zelfs tot enkele jaren na het aanbrengen. Het kan indien nodig plaatselijk worden bijgevuld zonder dat het hele voertuig of geselecteerde elementen opnieuw moeten worden bedekt met een beschermende laag, zoals het geval is bij keramische coatings en paint protection film.

Auto detailing

Wilt u gebruik maken van onze service, neem dan telefonisch contact op voor meer informatie.

Haal- en brengservice

 VOOR AUTODEALERS

Steamclean streeft ernaar om haar opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom biedt zij een praktische en voordelige haal- en brengservice aan. Met name voor de autodealers is dit een uitkomst, maar ook als particuliere klant kunt u voordelig gebruik maken van deze service.

Hoe werkt het?:

Steamclean verzorgt een veilig transport door middel van een autotransporter naar de haar bedrijfsadres, waar de auto’s vervolgens behandeld worden. Deze worden daarna op dezelfde wijze en onder alle weersomstandigheden uiterst schoon afgeleverd.

Contactformulier

Steamclean auto-detailing Den Haag

Steamclean

Henricuskade 31
2497 NB Den Haag

Telefoonnummer

E-mailadres

KvK nummer

KVK 78321336
Open chat